Bestel nu

Dit boek is zonder verzend-kosten te bestellen bij De Opruimspecialist 

Reacties van lezers

Een helder hulpboek

Elsevier 14, 7 april 2012, 'De boel aan kant brengen'.

Rode draad in het boek is de opsporing van de oorzaken van de ontstane problemen. De verhalen van klanten verklaren hierbij veel en de auteur herleidt hun ervaringen zoals levensloop en psychische/fysieke gesteldheid - goed gemotiveerd, duidelijk en begrijpelijk - tot de situatie van nu. In totaliteit onderscheidt de inhoud zich juist hierdoor van soortgelijke boeken: een betoog op goed onderbouwde en overtuigende wijze, met reële opdrachten, een haalbaar resultaat en vooral stimulerend.

NBD Biblion

Herkenbaar
Laagdrempelig
De indeling, voorbeelden, theorie en tips zijn echt klasse
Leest lekker weg
[Een boek met] praktische tips, adviezen en concrete oplossingen, teneinde meer rust en overzicht te krijgen, tijd en energie te sparen en stress te verminderen.

NBD Biblion

Confronterend
Wat een goed boek! Ik herken mijzelf in veel situaties: uitstelgedrag, het allemaal te grondig willen doen waardoor het nooit af komt, niet kunnen weggooien, slecht in plannen.
Toegankelijk
Met veel plezier en soms met een gevoel betrapt te worden (herkenning) heb ik het boek gelezen. Het boek leest zoals Linda is: direct, helder, en hier en daar een prettige relativering.
Heldere probleemstelling
Ik heb met veel genoegen je boek gelezen
Elk hoofdstuk bevat casuïstiek: beschrijving van contacten met klanten waarin gezamenlijk gezocht wordt naar stapsgewijze oplossingen die bij de eigenaardigheden van de klant aansluiten. Elk hoofdstuk bevat kadertjes met tips, die in de tekst goed beargumenteerd zijn. Het boek is toegankelijk en in eenvoudige maar niet versimpelde taal geschreven.

Maatwerk Vakblad voor maatschappelijk werk, nummer 5. oktober 2012

Fijn gestructureerd
Een gedegen boek met goed toepasbare tips